Datum: 22 mei 2022
Categorie: Geen categorie

Dit is de 49 jaar jongere vriendin van F1-icoon Flavio Briatore (70)

Flavio Briatore werd bekend als teamchef van Benetton en Renault in de Formule 1 en bouwde een omstreden reputatie op. Binnen de paddock stond hij bekend als playboy en hoewel hij inmiddels 70 jaar is, doet hij deze titel nog steeds eer aan. Briatore zou immers een relatie hebben met de veel jongere Benedetta Bosi.

Briatore is een succesvol zakenman die in het verleden aan het roer stond bij Benetton en Renault. Onder zijn leiding werd Michael Schumacher voor het eerst wereldkampioen en ook coureurs als Fernando Alonso werkte onder de flamboyante Italiaan. Hij werd echter niet alleen maar gezien als teambaas. Briatore werd namelijk ook bestempeld als playboy, iets wat hij nog steeds niet verleerd lijkt te zijn. De inmiddels 70-jarige zakenman date namelijk met een Bosi, een meisje dat maar liefst 49 jaar jonger is dan hijzelf.

Briatore heeft in het verleden al meerdere topmodellen om zijn vinger gewonden, waaronder Heidi Klum en Naomi Campbell. Ditmaal is het de beurt aan Bosi, een 21-jarige student. In Milaan volgt ze de opleiding Rechten, maar als ze tijd over heeft, stapt ze bij Briatore in zijn privévliegtuig. Onlangs werden de twee tijdens een vakantie in Kenia zoenend gespot. Met zijn 70 jaar, is Briatore maar liefst 49 jaar ouder dan zijn nieuwe vlam. Het lijkt de twee echter niet te deren.

Afbeeldingsresultaat voor Benedetta Bosi

Afbeeldingsresultaat voor Benedetta Bosi

Afbeeldingsresultaat voor Benedetta BosiAfbeeldingsresultaat voor Benedetta Bosi