Datum: 6 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

De 21-jarige Jenna leeft als een hond, eet en drinkt uit een bakje, en verdient hiermee 10.000 euro per maand

Al van kleins af aan is Jenna Phillips gefascineerd door het hondenleven. Naarmate ze ouder werd kwam zij erachter dat ze intiem en opgewonden werd door zich te gedragen als een puppy.

Door deze fantasie en haar houding dacht ze in het begin dat er wellicht iets mis wat met haar geestelijke toestand, later kwam zij erachter dat het een gewone fetisj is. De 21- jarige Jenna is namelijk niet de enige die zich graag wil gedragen als een hondje.

De deuren naar het hondenspel gingen al snel open en het duurde dan ook niet lang voor zij aan de riem liep en at en dronk uit een bakje.

Na enige tijd van verkenning in deze bijzondere wereld besloot zij dan ook om alles online te delen. Deze wereld was blijkbaar groter dan gedacht want al snel had zij duizenden volgers. Al snel kwam zij dan ook tot de ontdekking dat volgers haar graag wilde betalen om haar fetisj te zien leven.

Jenna plaatst vandaag de dag regelmatig video’s en foto’s van zichzelf waarbij ze zich als een hond gedraagt. Om deze beelden te kunnen bekijken moeten haar volgelingen een kleine vergoeding betalen.

Haar leven als opticien heeft zij achter zich gelaten want met haar hondenleven sleept zij gemiddeld 10.000 euro per maand binnen. “Het is krankzinnig,” zei Jenna tegen Vice. “Ik had nooit gedacht dat mijn rare hondenverslaving door een breed publiek zou worden bekeken, of dat zoveel mensen het leuk zouden vinden. Ik ben er nog steeds niet klaar voor.