Datum: 9 december 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Collega’s van topartiest Rene Le Blanc zijn woest: “Ik ben boven de rest uit gestegen”

Het contact tussen René Le Blanc en zijn collega’s van Ik Geloof In Mij is helemaal verbroken. Zij willen ook geen contact meer met hem. Zijn collega’s vinden ook dat de show eigenlijk alleen om René le Blanc draait.

René heeft een interview gedaan met Story. Daarin deed hij een boekje open over zijn collega’s. Zijn collega’s hadden gezegd dat ze niet meer wilde samenwerken omdat het ‘de grote René le Blanc show’ is geworden. “Ik heb alleen nog contact met Rutger van Barneveld. Hem heb ik deze week al twee keer gezien en ik heb net een armbandje van hem gekre-gen”

Ook heeft hij een lied voor hem gemaakt. “Ik ken hem ook al tien jaar en heb zelfs nog een keer een nummer voor hem geschreven. Dan heb ik met Dave (van Well – red.) die mijn plaatsgenoot is, af en toe nog appcontact. Maar daar houdt het wel mee op.”

“Er wordt mij divagedrag verweten, wat echt helemaal nergens op slaat. Kijk, we hebben samen aan een programma gewerkt, soms wel acht tot negen uur per dag. De programmamakers beslissen uiteindelijk wat daarvan wordt gemaakt” zegt rené.

Hij vindt dat hij meer succes heeft gekregen dan de andere: “Dan hoor ik dat mij wordt verweten dat het de grote René le Blanc-show is geworden. Daar ben ik natuurlijk blij mee, dat ik een beetje boven de rest ben uitgestegen, maar ik heb er geen invloed op.”

Ook legt hij uit waarom hij in het derde deel minder was te zien. “In het derde deel van de serie ben ik minder te zien. Ik wilde het publiek laten zien wat ik kan en juist in die tijd stond ik op heel veel festivals. Dat leek me belangrijker dan weer allemaal beelden van mij aan de keukentafel”