Datum: 28 december 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Broertje Hamilton geeft update over gezondheid Lewis: "Kan erg giftig zijn"

Lewis Hamilton heeft zich al twee weken stil gehouden op sociale media en laat zich amper buiten zien. De Brit is, volgens Toto Wolff, nog steeds in shock na de Grand Prix van Abu Dhabi, waar hij het kampioenschap in de laatste ronde verloor. Max Verstappen ging er uiteindelijk met de titel vandoor, waarna Hamilton zich compleet terugtrok.

De broer van Lewis Hamilton, Nicholas, heeft een update gegeven over de mentale gezondheid van de Mercedes-coureur. Volgens de BTCC(British Touring Car Championship)-rijder gaat het naar omstandigheden goed met Lewis. De zevenvoudig wereldkampioen wil alleen even niks te maken hebben met sociale media, omdat er op die plek veel haat te lezen is.

Op Twitch, een streamingsplatform waar Nicholas Hamilton een kanaal op heeft, laat hij weten hoe het gaat met zijn broer: “Hij neemt een social media pauze, wat ik compleet begrijp. Social media kan erg toxic(giftig, red.) zijn en daar heeft hij nu geen behoefte aan. Maar het gaat goed met hem, hij is oké”, aldus het jongere broertje van Lewis Hamilton.