Datum: 9 januari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

'Bridget Maasland deed bokje-geitje met Donny Roelvink'

Bridget Maasland zag onlangs haar relatie van enkele maanden met vastgoedconsultant Christian P. Henry op de klippen lopen, dus lijkt ze weer van het vrijgezellenleven te genieten. Zo schijnt ze onlangs tussen de lakens te zijn gedoken met niemand minder dan Donny Roelvink. Dit zou Donny zelf rondbazuinen zo meldt de website SXGL.nl.

Yolanthe en een trileitje

Donny zelf is ook net een aantal maandjes vrijgezel, nadat zijn relatie met Janice Blok op de klippen liet. Naar verluidt was een video waarin ze met een vriendin met een trileitje door de supermarkt liep, zou daar een van de oorzaken van geweest zijn. Sindsdien werd hij met Yolanthe samen gespot maar hier kwam verder geen vervolg op. Nu gaat er dus een nieuw gerucht de ronde.

Veroveringen

Roddelkoning Fawry not sawry komt met het verhaal van iemand die Donny was tegengekomen op een illegaal feestje. Die liet blijkbaar trots al zijn veroveringen zien op zijn telefoon, waaronder een van Bridget in haar Eva-kostuum. De kans is dus aanwezig dat je die binnenkort in je Whatsappgroep voorbij kunt gaan zien komen.

Bron en beeld: VKMag, Instagram