Datum: 16 mei 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Bizar nieuws voor Wesley Sneijder: "Opgenomen met longtumor"

De familie Sneijder kreeg verschrikkelijk nieuws te verwerken. De moeder van Wesley Sneijder, Sylvia, is in Turkije in het ziekenhuis opgenomen met een longtumor.

Sylvia sukkelde de laatste tijd met haar gezondheid. Ze had last van ademhalingsproblemen en benauwdheid. De dokter dacht aanvankelijk aan bronchitis, maar het lijkt veel erger.

Er was eerder al een vermoeden dat er privé iets schortte bij de familie Sneijder. De trainingen van de Sneijder Academy gingen al niet door vanwege privéomstandigheden. Ook deelde Rodney een foto van zijn moeder met de boodschap dat hij van haar houdt.

Nu is de oorzaak van de afgelaste trainingen bekend. Sylvia onthult aan Shownieuws dat ze in het ziekenhuis is opgenomen met een longtumor. Het is nog niet geweten of het een goedaardige of kwaadaardige tumor is. Haar schoonzus en een vriendin zijn bij haar in het ziekenhuis.

Nederland

Sylvia hoopt terug naar Nederland te kunnen vliegen met een medische vlucht. Eerst moet ze dan wel kunnen vliegen. In Nederland volgt er dan een biopsie om de aard van de tumor te onderzoeken.