Datum: 17 november 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Bizar: Gordon die jaren snoof, zoop en te dik was schuift alles af op ongevaccineerden

Gordon heeft vanuit zijn nieuwe thuis in Dubai snoeihard uitgehaald naar ongevaccineerde mensen in Nederland. Volgens hem helpen ze de economie naar de kloten. “Ik ben klaar met die mensen”, klinkt het boos.
In Nederland worden mensen die geen prik namen alsmaar meer in een hoekje gedrukt. Vanwege de toename van het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen, denkt het kabinet aan de invoering van het 2G-beleid. Ook enkele BN’ers spreken hun ongenoegen uit over personen die zich niet laten vaccineren. Er is niet alleen Johan Derksen, maar ook Gordon.

Dat Johan Derksen ook jarenlang al jarenlang bewust tot de risicogroep behoort vergeet hij maar even. Johan rookt vrolijk verder. Ook Gordon zet de ongevaccineerden neer als zondebok, jarenlang meer snuiven dan er aan kalk ligt in de arena en lijdt hij aan diabetes type 2, DM2 ontstaat door overgewicht, te veel en te vet eten en/of te weinig bewegen, in combinatie met erfelijke aanleg. Wat zeggen we daarvan, hypocriet?

Gordon walgt van mensen die zich niet lieten vaccineren. Als horeca-eigenaar heeft hij natuurlijk belang bij het einde van de vrijheidsbeperkende regels. De presentator en zanger vertelt in een Instagram post: “In de UAE zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”