Datum: 24 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Beelden: Ondanks alle heisa laat Jaimie Vaes haar bips vergroten

Het is duidelijk dat Jaimie Vaes heel wat kopzorgen heeft. Ze is mishandeld door haar ex Lil’ Kleine en brak ook met hem. Ze staat onder toezicht van de jeugdbescherming en binnenkort moet ze haar huis uit. Toch vindt Jaimie het een uitstekend moment om haar achterste te laten vergroten.

Jaimie onderging gisteren een drastische transformatie. Ditmaal waren het geen fillers in haar lippen, maar in haar billen.

Duizenden euro’s

Ze post een voor- en na foto van de behandeling en tagt de medische kliniek House of Bratz. Op de rechtse foto toont ze haar billen na de behandelingen en op de linkse foto zien we haar billen ervoor.

De kliniek geeft mee dat Jaimie 250 milliliter fillers in haar billen kreeg gespoten. Volgens de kliniek kost 200 milliliter al 5.000 euro. Dat betekent dat de billenbehandeling van de brunette nog ietsje meer kostte. Omdat ze het resultaat op de sociale media deelde, kreeg ze daarvoor vermoedelijk een fikse korting.

Prioriteiten

Jaimie Vaes vond de billenbehandeling dus prioriteit in haar leven. Toch zou je, met alle zorgen die ze heeft, denken dat er belangrijkere dingen zijn. Maar ja, billen zijn nu eenmaal levensbelangrijk, zelfs als je binnenkort met je zoontje op straat staat.