Datum: 5 februari 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

André Hazes weer aan de oudere vrouw: “Angela Groothuizen (62)!”

André Hazes is alweer eventjes vrijgezel maar lijkt volgens verschillende berichten weer aan te pappen met Monique Westenberg. Angela Groothuizen is ook al een tijdje vrijgezel, laat ze in Nouveau weten. De 61-jarige zangeres heeft naar eigen zeggen een half jaar moeten huilen toen eht uit ging met haar ex. Inmiddels is de blondine weer op de markt, op Tinder welteverstaan.

Ze zegt onder andere: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben. Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers. Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben. En als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet.”

André Hazes en Angela Groothuizen: “Een goede match!”

Prachtig natuurlijk dat we in tijden van een pandemie op deze manier nog in contact kunnen komen met nieuwe mensen. Nu de lockdown grotendeels over is zal het echter weer wat makkelijker gaan. Het verassende aan het interview met Angela is echter de leeftijd van de mannen waar ze mee date. Groothuizen zegt: “Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk.” Op social media worden om deze redenen talloze grapjes gemaakt over een toekomstige relatie met Dreetje junior. Blond en wat ouder, precies zijn smaak natuurlijk. Maar of Angela het gaat winnen van Linda, dat is nog maar de vraag. Swipe onderstaande foto voor meer: