Datum: 30 september 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

Andre Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar

Andre Hazes is sinds een paar dagen terug uit de afkickkliniek in Spanje en bevindt zich nu weer in Nederland. Maar alles lijkt erop dat hij Sarah nog steeds niet gezien heeft.

Sarah heeft het inmiddels goed verpest bij haar moeder en stiefvader. Ze is niet meer welkom bij het ouderlijk huis en volgt haar stiefvader ook niet meer op Instagram.

Volgens de geruchten had haar stiefvader namelijk ontdekt dat ze weer een terugval had in haar verslavingen en hij eiste dan ook dat zij en Andre onmiddellijk naar een afkickkliniek gingen. Uiteindelijk deden de twee dit, maar hun verblijf in de kliniek bleek van korte duur. Veel te kort om weer van een verslaving af te komen. De stiefvader van Sarah is dan ook uitermate teleurgesteld en volgens de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer slaapt Sarah dan ook bij een vriendin.

Waar Andre verblijft is niet duidelijk. Het is in ieder geval niet in zijn appartement want deze wordt nog verbouwd. Na alle waarschijnlijkheid houdt Andre zich verscholen in een hotel en de geruchten gaan dat het over en uit is tussen hem en Sarah.

Andre schijnt sinds dat hij terug is Sarah nog niet te hebben gezien. Waarschijnlijk zien ze beide nu ook in dat ze veel te toxic voor elkaar zijn en niet het beste in elkaar naar boven halen. Sterker nog het zou zomaar kunnen dat ze elkaar de vernieling in helpen. Andre heeft toch echt een vrouw nodig die zijn excessen onder controle kan houden en waarschijnlijk was zijn ex Monique toch echt deze vrouw, maar Andre lijkt graag het pad van zelfdestructie te kiezen en dat komt zijn carrière en imago helaas niet ten goede.