Datum: 7 oktober 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

André Hazes en Sarah van Soelen officieel uit elkaar: ‘Het gaat heel slecht met André’

Sorry Yvonne Coldeweijer, maar deze keer zijn we je toch echt voor: Het hing natuurlijk al een tijdje in de lucht maar André Hazes en Sarah van Soelen zijn officieel uit elkaar. Dit bevestigt Rumag op hun Instagram-kanaal.

Andre Hazes Sarah uit elkaar

Afkickkliniek

De afgelopen weken volgden de roddels rond André en Sarah elkaar in rap tempo op, nadat Sarah op het vliegveld werd gesignaleerd. Volgens de officiële berichtgeving zou ze naar Alicante afgereisd zijn om een mediatraining te krijgen vanwege alle negatieve aandacht die ze kreeg. Boze tongen (lees: Yvonne Coldeweijer) meenden echter dat Sarah een terugval had gehad van haar cokeverslaving en opgenomen was in een afkickkliniek ook André Hazes zou later naar Spanje zijn afgereiesd opgenomen zijn om aan een verslaving behandeld te worden.

Uit elkaar

De afgelopen weken bleef het opvallend stil op de social media-kanalen van de twee, die voorheen bijna dagelijks liefdeskiekjes postten, waardoor de geruchten al snel opdoken dat de twee in een flinke relatiecrisis zaten en zelfs uit elkaar waren. Rachel Hazes zelf zou nu hebben bevestigd dat haar zoon en Sarah dus inderdaad uit elkaar zijn. André, die al een tijdje spoorloos is, zou nu in een hotelkamer ergens in Nederland zitten. Volgens Rumag zou het ‘heel slecht’met hem gaan. Onlangs zei hij al een aantal geplande concreten af.