Datum: 13 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

'Amateur-vechtsporter Lil’ Kleine heeft een nieuwe liefde in Thailand’ (geen ladyboy)

Het is inmiddels duidelijk dat de relatie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes over is. De rapper is naar Thailand afgereisd om daar aan zichzelf te werken. Maar dat doet hij niet alleen…

Jaimie was helder in de talkshow Khalid&Sophie: het komt niet meer goed tussen haar en Lil’ Kleine. Het enige wat de twee nog met elkaar verbindt is zoontje Lío, maar van een relatie is geen sprake meer. Lil’ Kleine zou dan ook de komende tijd aan zichzelf gaan werken om een betere vader te worden.

In Thailand aan het daten
Maar volgens showbizzkanaal Juice Channel is de rapper met hele andere dingen bezig in Thailand. ,,Wij hebben vandaag van onze bronnen vernomen dat Lil’ Kleine in Thailand niet stilzit en daar een nieuwe potentiële liefde heeft gevonden!”, meldt het kanaal op Instagram. ,,De dame in kwestie heet Robin en ze zijn sinds kort aan het daten. Dat kan daar natuurlijk in alle rust omdat ze niet worden lastiggevallen door pers.”

Gaat het om déze dame?
Vermoedelijk gaat het om Robin Ruth uit Amsterdam. Op Instagram is te zien dat ze de hele wereld rondreist en momenteel zou ze net als Lil’ Kleine in Thailand zijn.

Ook Jaimie volgt de dame op Instagram, dus hoogstwaarschijnlijk kende de rapper Robin al voordat hij haar tegen het lijf liep in Thailand. Zullen ze binnenkort als stel terugkeren naar Nederland?