Datum: 6 maart 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Als je Sarah van Soelen in een bikini ziet: ‘Krijgt André Hazes wel heel veel spijt!’

Sarah van Soelen is tot nu toe toch wel de meest spraakmakende vriendin van André Hazes geweest. Sinds de eerste scheurtjes in de relatie met Monique Westenberg hebben we officieel drie dames voorbij zien komen. Dit waren, op volgorde van relatie-lengte, Anne Rose (3 weken), Bridget Maasland (3 maanden) en natuurlijk Sarah. De laatste relatie heeft naar ons weten toch wel dik een half jaar geduurd.

Waar het precies uit gegaan is is iedereen het nog altijd niet over eens. Yvonne Coldeweijer meent dat dat het moment was dat de twee uit een kliniek in Spanje terugkwamen in Nederland. Toen Dré zo belaagd werd door fotografen op Schiphol. Maar iets wat we wel zeker kunnen zeggen, Sarah is veruit de meest spraakmakende vriendin geweest die Dré ooit gehad heeft. De twee lijken goed bij elkaar te passen en lijken allebei enorm van alle media-aandacht te kunnen genieten.

Sarah van Soelen zorgt voor berouw bij André Hazes!

Dré had andere plannen met zijn leven. Tenminste, Sarah had plannen en Dré lijkt geen plannen te willen hebben. De zanger zit inmiddels al 3 weken in Amerika om zichzelf terug te vinden in het leven. Dit doet hij op magische en inspirerende plekken zoals in een casino in Las Vegas bij virtueel roulette met een sigaretje in zijn mond. Er was een tijdje sprake van een mogelijke hereniging met Monique, de zanger sliep er immers vrij vaak. Dit lieten de buren van Monique aan verschillende roddelblaadjes weten. Echter heeft Sarah altijd aangegeven dat de toekomst nog niet bepaald is en dat de twee wellicht nog samen komen. We weten inmiddels hoe onvoorspelbaar Dreetje is. En de laatste bubbelbadscène van Sarah zal hem vast wel verhalen om nog even terug te denken aan die mooie tijd: