Datum: 12 april 2022
Categorie: Niet gecategoriseerd

Abbey Hoes plaatst foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders

Abbey Hoes is natuurlijk bekend door haar rollen in verschillende series. Maar op social media weet ze ook aardig de aandacht naar zich toe te trekken. De brunette staat er namelijk wel om bekend zich niet te schamen voor de camera.

Ze komt regelmatig in de roddelbladen door fijne kiekjes die ze plaatst en dat is dit keer ook weer het geval. Ze plaatst weliswaar een foto om een nieuw of eigenlijk toch een beetje oud kledingstuk te laten zien, maar oplettende fans valt iets anders op aan de foto.

Abbey Hoes is niet cameraschuw!
Ze schrijft “Als je je kast opruimt dan vind je nog eens wat”. Een van de reacties van haar fans luidt als volgt: “Het is niet veel wat je gevonden hebt” en een ander zegt: “Jammer, ik had liever gezien dat je het niet gevonden had”. Ghehehe!

DIT MAG JE NIET MISSENLeontine Borsato deelt oude Playboy foto in een nat wit T-shirtje

ECONOMIE

Leontine Borsato deelt oude Playboy foto in een nat wit T-shirtje

Leontine Ruiters, voorheen Leontine Borsato is een Nederlands televisiepresentatrice en actrice. Ze was wekelijks te zien in de RTL-series Voetbalvrouwen en Rad van Fortuin. In 1983 verscheen de zevendelige televisieserie Briefgeheim naar het boek van Jan Terlouw, waarin de toen nog 15-jarige Ruiters haar acteerdebuut maakte.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze opnieuw de kans te gaan acteren toen ze werd gevraagd voor de serie Nieuwe Buren, een serie van de VARA geregisseerd door Zeg ‘ns Aaa-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde Ruiters in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Leontine Borsato in haar jonge wilde jaren

Wist je dat de ex van Marco ook ooit in je favoriete mannenblad heeft gestaan? Het is misschien al eventjes geleden maar we hebben nog wat kiekjes hiervan. Tenminste, die heeft ze zelf op social media gezet. Inmiddels zijn we 20 jaar verder:

LEES VERDER

ECONOMIE

Gerucht: ‘Koning Willem Alexander is helemaal niet van Koninklijk bloed’

De koninklijke familie is in Nederland de familie van Willem Alexander. Hieronder vallen zijn kinderen en moeder, maar ook de levende nazaten van zijn voorgangers (oftewel, de broers, tantes, neven en nichten van koninklijke afstamming, concreet gaat het om de nazaten van Juliana), evenals de echtgenoten van deze personen.

Een klein deel van de familie behoort tevens tot het Koninklijk Huis. Een andere subgroep zijn degenen die op de lijn der troonsopvolging staan. Niet alle familieleden hebben dynastieke titels gekregen. Zo hebben de kleinkinderen van prinses Margriet geen dynastieke titel. De kinderen van andere prinsen zijn ook lid van de koninklijke familie.

Willem Alexander niet van koninklijk bloed?

Volgens oude geruchten was Koning Willem III door een ziekte onvruchtbaar en kan hij dus niet de biologische vader zijn van Wilhelmina. Is de lijn van Oranje-Nassau onderbroken? Wilson Boldewijn onderzoekt het in zijn serie over complottheorieën.

 

LEES VERDER

ECONOMIE

Dit heeft Rick Brandsteder met Gaby Blaaser op de set gedaan!

Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Naar horen zeggen lijkt het erop dat die al een beetje gevonden is. Tenzij het een eenmalig iets was natuurlijk.

Monica Geuze weet het namelijk zeker, Rick Brandsteder en de blonde iunfluencer hebben het met elkaar gedaan op de set van The Bachelorette. Ze zegt: “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen? Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.”

Rick Brandsteder en Gaby Blaaser?
Andere kijkers vonden het stel ook verbazend close zijn met elkaar. Rick weet overigens altijd wel de mooie rolletjes te pakken. Zo is hij ook de presentator bij ‘Temptation Island’ waar ook weleens wat geruchten over hem en wat verleidsters zijn ontstaan. Maar we nemen het hem uiteraard niet kwalijk:

LEES VERDER
ADVERTISEMENT
ECONOMIE19 seconden ago

Abbey Hoes plaatst foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders

ECONOMIE3 minuten ago

Leontine Borsato deelt oude Playboy foto in een nat wit T-shirtje

ECONOMIE5 minuten ago

Gerucht: ‘Koning Willem Alexander is helemaal niet van Koninklijk bloed’

TRENDING

 • ECONOMIE2 weken ago

  13 jaar sinds Maddie’s verdwijning: Ouders hebben nieuws te vertellen

 • ECONOMIE2 weken ago

  “Einde verhaal voor Martien Meiland en het gezin!”

 • ECONOMIE2 maanden ago

  Zorgen om Maxima gegroeid: “Wat is er met haar aan de hand?”

 • ECONOMIE2 weken ago

  Aan deze 15 zaken kan je zien of je het corona virus al hebt gehad

 • NIEUWSTE2 weken ago

  “Einde verhaal voor Martien Meiland en het gezin!”

 • VERHALEN2 maanden ago

  Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er echt gebeurd is

 • VERHALEN3 weken ago

  Pijnlijk: “Dit is het einde van de carrière van Giel Beelen”

 • ECONOMIE2 weken ago

  Chantal Janzen vergeet af en toe ook wel eens haar BH aan te trekken