Datum: 4 oktober 2021
Categorie: Niet gecategoriseerd

3 Redenen om zwemparadijs en ijsbaan De Scheg in Deventer te bezoeken

Belevingscentrum De Scheg is een dagje uit in Deventer waar je kunt spelen, sporten, zwemmen, schaatsen en meer. Je kunt er ook terecht voor veel verschillende activiteiten. Wij geven je 5 redenen om een bezoek aan zwem- en speelparadijs de Scheg te brengen.

1. Zwembad de Scheg

Het zwembad is de plek om plezier te maken voor jong en oud. Glij met het hele gezin van de familieglijbaan, verken de avontuurlijke wildwaterbaan, of roetsj naar beneden in een glijbaan vol flitsende lichteffecten.

 

Plattegrond Zwembad de Scheg

Wat is er allemaal te beleven in Zwembad de Scheg? Je ziet het op deze plattegrond

 

En voor kinderen tot 5 jaar is er het Pingo’s Island. Een ondiep en warm bad waar de kleintjes heerlijk en veilig kunnen spelen. Er is zelfs een zandbak waar je prachtige kastelen kunt bouwen.

2. Sauna en Wellness: 4 Elements

De plek voor even heerlijk ontspannen en tot jezelf komen, vind je op de eerste verdieping van het zwembad. Daar bevindt zich een IJslands Badhuis, compleet met 3 sauna’s, warm voetenbad, stoombad, knuffelmuur, bubbelbad en verfrissende belevingsgrot. En na dit alles, kun je nog genieten van een ontspannende massage.

3. Schaatsen bij de Scheg

IJsliefhebbers zijn bij De Scheg ook op het goede adres. Rijd een nieuw persoonlijk record op de 400 meter baan, of hang gewoon een beetje rond op het ijsplein, waar je even lekker kunt chillen. Houd je van muziek? Kom dan vrijdagavond lekker dansen op het ijs. Let wel, dat de schaatsbaan niet het hele jaar geopend is. De ijsbaan van de Scheg is ongeveer geopend van oktober tot maart.

Maar er is meer

Naast de hierboven genoemde activiteiten, kun je bij De Scheg ook terecht voor verschillende sportieve en zakelijke bezigheden, zoals squashen of vergaderen. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden voor combinaties van activiteiten en arrangementen op maat. Ook worden er ’s zomers en ’s winters verschillende evenementen georganiseerd.

 

Controleer op korting

Regelmatig stunten dagjes uit met aantrekkelijke kortingen. Wij houden deze kortingen zo goed mogelijk voor je bij. Doe de korting check om te ontdekken of er korting is voor De Scheg.

 

De Scheg korting check